LifeStyle

18 Prill, 2017

Dhjetë shprehjet që ‘çmendin’ një femër

Nëse jeni duke hasur vështirësi për fjalët që i drejtoni partneres suaj, atëherë ky artikull është për ju. Ekzistojnë disa fjalë të cilat tingëllojnë mjaft mirë në veshin e një femre. Dhe e rëndësishme gjithmonë, është të jesh i sinqertë: Dukesh ... Lexo »

Prill 18, 201711 Prill, 2017

Sonte do të shohim Hënën Rozë

Në datën 11 prill, Hëna do të jetë e plotë dhe emërtohet Hëna Rozë. Në të vërtetë, ngjyra e Hënës, e cila do të shkëlqejë më shumë sesa zakonisht duke qenë e plotë, nuk do të ndryshojë, por emërtimi i ... Lexo »

Prill 11, 2017