Header

Kuriozitete08/05/2024

Vendi europian kampion për jetëgjatësinë

Në një vend mesdhetar, njerëzit jetojnë mesatarisht 84 vjet, sipas të dhënave më të fundit të Eurostat. Në Spanjë, njerëzit jetojnë mesatarisht 84 vjet. Analistët besojnë se kjo është për shkak të dietës mesdhetare të pasur me fruta, perime, peshk dhe ... Read More »

May 08, 2024


19/04/2024

Përse jemi të përgjumur kur bie shi?

Shkaku kryesor përse zgjimi në mëngjesin me shi është më i rëndë se zakonisht, apo përse në ditët me shi ka më shumë gjumë dhe ndryshime hormonale, tregon studimi i Universitetit Shtetëror në Pensilvani Nëse dita është me shi, ka ... Read More »

April 19, 2024