Header

Lajme
23/04/2024

KE i jep TikTok një ultimatum 24-orësh

Komisioni Evropian urdhëroi rrjetin social TikTok të paraqesë një vlerësim të rreziqeve të mundshme shëndetësore të lidhura me aplikacionin e tij të ri TikTok Lite, brenda 24 orëve, ose do të përballet me gjoba ditore. Urdhri ligjërisht i detyrueshëm ka ... Read More »

April 23, 202422/04/2024

Sot, Dita Ndërkombëtare e Tokës!

Dita e Tokës festohet çdo vit më 22 prill. Kjo ditë shërben si një kujtesë për rëndësinë e mbrojtjes dhe qëndrueshmërisë së mjedisit. Ne festojmë Ditën e Tokës për të rritur ndërgjegjësimin për sfidat kritike mjedisore me të cilat përballet ... Read More »

April 22, 2024