Filma
16 Shkurt, 2019

Nuk ka paqe për “Bond 25”

“The Wrap” shkroi se është shtyrë për të disatën herë data e publikimit të “Bond 25”. Parashikuar për t’u projektuar në të gjithë botën më 14 shkurt 2020, ditën e Shën Valentinit, tani, filmi me Daniel Craig pritet të ... Lexo »

Shkurt 16, 2019

14 Shkurt, 2019

“Gomorra” rikthehet me sezonin 4

Genny dhe familja e tij janë gati të rikthehen me ndodhitë e reja të sezonit të katërt të “Gomorra”, që pritet të transmetohet në “Sky Atlantic” prej 29 marsit. Online u publikua traileri zyrtar i serialit. Videoja përfshin të gjithë ... Lexo »

Shkurt 14, 2019