Uncategorized


20 Qershor, 2019

Përtej universit, me artisten Vilma Hodo

Performanca e “Fuqisë së Transformimit” e Vilma Hodos është sinqerisht jashtë kësaj bote, dhe jo vetëm sepse ajo mban veshur një kostum si Alien. Megjithëse maskë e saj e jashtezakonshme ndihmon shumë, fuqia e vërtetë vjen nga energjia ... Lexo »

Qershor 20, 2019