Uncategorized


1 Korrik, 2017

Reklama e iPhone-it të parë

Vite më parë, iPhone nuk kishin të gjithë. Në fakt, ky celular dikur ishte thjeshtë një ide e re, të cilën askush nuk e kishte menduar, siç tregoi edhe reklama e debutuar në shkurt të vitit 2007, disa muaj ... Lexo »

Korrik 01, 2017


10 Qershor, 2017

Çifti i njohur ndahet përfundimisht!

Mike Shouhed është zyrtarisht beqar! Ai dhe Jessica Parido përfunduan divorcin e tyre vjeshtën e kaluar, tregojnë të dhënat nga gjykata. Ajo kishte paraqitur dokumentet në nëntor të vitit 2015, pas shtatëmuajsh martesë. Ata nuk kanë fëmijë së bashku. “Unë nuk ... Lexo »

Qershor 10, 2017


24 Maj, 2017

Vdes nga kanceri shoqja e ngushtë e Lady Gaga

Njëra nga shoqet më të mira të Lady Gaga, Sonja Durham ka ndërruar jetë pas betejës së ashpër me kancerin. Këngëtarja Gaga është plotësisht në shok për shkak të vdekjes së mikeshës së saj shumëvjeçare, përcjell kp. Sonja Durham ishte pjesë ... Lexo »

Maj 24, 2017Motrat më të famshme shqiptare…

Jo vetëm bukuria është e trashëgueshme por edhe talenti. Gjithashtu shpesh fëmijët e një familjeje për shkak të kohës që ndajnë bashkë, kanë edhe të njëjtat pasione. Ashtu siç kanë disa vajza shumë të bukura shqiptare, që në botën ... Lexo »

Shkurt 11, 2017