Header

April 2024


20/04/2024

Divorc në familjen mbretërore të Greqisë

Princi Nikolaos dhe Princesha Tatiana e Greqisë po i japin fund martesës së tyre 14-vjeçare. “Princi Nikolaos dhe Princesha Tatiana, pas katërmbëdhjetë vitesh bashkëjetesë, kanë vendosur të përfundojnë martesën e tyre”, shkruhet në deklaratë. “Të dy shprehin vështirësinë e këtij vendimi, ... Read More »

April 20, 2024