Header

Së shpejti një dokumentar për ngritjen dhe rënien e aktorit Kevin Spacey

Një dokumentar dy-ditor që eksploron rënien spektakolare të Kevin Spacey nga lavdia në errësirë do të transmetohet në Channel 4 në MB muajin e ardhshëm.

Dokumentari ‘Spacey Unmasked’ përmban intervista të papara ndonjëherë me disa njerëz që nuk janë të lidhur me gjyqin e aktorit në Mbretërinë e Bashkuar, të cilët flasin për herë të parë për përvojat e tyre me Kevin Spacey.

Sipas përshkrimit, “Spacey Unmasked” eksploron historinë e një njeriu që dikur ishte një nga aktorët më të admiruar dhe më të respektuar në botë.

Rënia spektakolare e popullaritetit të Kevin Spacey erdhi mes akuzave për sjellje të pahijshme seksuale.

“Përmes intervistave dhe pamjeve arkivore, dokumentari shqyrton jetën e tij nga fëmijëria deri në suksesin fillestar në Broadway dhe ngjitjen e mëvonshme në majat e Hollivudit”, thuhet në përshkrim.

Ylli i serialit “House of Cards” u shpall i pafajshëm për nëntë vepra seksuale në korrik.

You may also like ...