21 Shkurt, 2019

Aktorët legjendarë të filmave, dikur dhe sot

Ja sa shumë kanë ndryshuar disa prej aktorëve më të njohur në botë. Interesant është fakti që disa kanë pësuar ndryshime të mëdha në pamjen e tyre të jashtme, por shfaqen në top formë edhe sot. a.eg-henryharrison-element-1,a.eg-henryharrison-element-2{-webkit-transition:all .4s linear; ... Lexo »

Shkurt 21, 2019