Citybizz

citybizz
12 Dhjetor, 2018

‘Meghan Markle’ emri më i kërkuar në Google

“Meghan Markle” është emri më i kërkuar në Google për të dytin vit rradhazi në Mbretërinë e Bashkuar. “Dasma mbretërore” dhe “foshnja mbretërore” ishin dy ngjarjet kryesore më të kërkuara. Dukesha e Sussex njoftoi shtatzëninë e saj në tetor, ndërsa ishte ... Lexo »

Dhjetor 12, 2018