Header

Kontakt

Adresa
Blv. “Gjergj Fishta”, Nd.30, H.18, Ap.7 | 1001 Tirana, Albania

Tel.
(+355) 6620 66203

e-Mail
[email protected]
[email protected]

Vëmendje!
Përpara se sa të na telefononi, ju sugjerojmë që të na shkruani: prioriteti ynë është kontakti përmes e-mail-it. Për këtë mund të përdorni direkt dhe mesazh-formën në të djathtë. Faleminderit!