Header

February 2024


29/02/2024

Në 29 shkurt gratë i propozojnë burrave!

Irlandezët mund të jenë shumë romantikë dhe çdo katër vjet, ka një ditë që rolet ndryshojnë dhe gratë marrin përgjegjësinë për fatin e tyre. Në traditën irlandeze, 29 shkurti, është dita kur gratë mund t’i propozojnë burrave. Por pse është ... Read More »

February 29, 2024

29/02/2024

Ilnisa “bie në kurthin” e Erjolës

Plani që Erjola, Ledjona dhe Juli sapo ka filluar të vihet në zbatim brenda shtëpisë. Sipas planit, Erjola do të afrohej me Ilnisën dhe në këtë mënyrë do t’i nxirrte asaj opinionet negative që ajo ka për banorët. Ilnisa ... Read More »

February 29, 2024