Header

Taylor Swift përballet me kritika pas Grammy: “Injorove Celine Dion”

Shikuesit e Grammy 2024 kritikuan Taylor Swift për injorimin e Celine Dion në skenë pasi fitoi albumin e vitit për “Midnights”.

Céline Dion bëri një paraqitje të rrallë publike të dielën kur u ngjit në skenë në ndarjen e 66-të të çmimeve Grammy për t’ia dorëzuar çmimin kryesor të ceremonisë Taylor Swift, e cila pretendohet se e shpërfilli totalisht Dion kur pranoi çmimin përfundimtar të natës.

Paraqitja surprizë e Dionit ishte padiskutim një ndër momentet më të bukura të mbrëmjes, paraqitja e së cilës erdhi pas më shumë se një viti pasi ajo tregoi publikisht se ishte diagnostikuar me sindromën e personit të ngurtë.

Ndërsa Swift nxitoi në skenë me producentin Jack Antonoff dhe bashkëpunëtoren Lana Del Rey, shikuesit vunë re se ajo thuajse nuk bëri asnjë kontakt me sy me Dion kur mori çmimin e emocionuar. Ajo as nuk e përmendi karrierën e Dionit në fjalimin e saj, ashtu siç bëri Miley Cyrus kur pranoi një çmim nga Mariah Carey më herët në ceremoni. Në vend të kësaj, Swift vlerësoi Antonoff dhe Del Rey dhe ekipin pas “Midnights”.

Rrjeti shpërtheu në kritika kundrejt Swift:

“Taylor Swift duke injoruar plotësisht Celine Dion-in ” vëzhgoi një përdorues X. “Taylor Swift sapo mori trofeun e albumit të vitit nga Celine Dion  dhe as nuk e pa në sy. Kaq e frikshme për shpirtin tim”, ka shkruar një tjetër.

Të tjerë menduan se ky moment do të jetë një njollë në trashëgiminë e Swift. “Taylor Swift nuk e meritonte  çmimin pas situatës me Celine Dion ,” tha një tjetër.

You may also like ...