Filma


20 Korrik, 2019

Filmi që mblodhi yjet…një dështim

“Cats” është shfaqur disa herë në “Broadway” ku më i fundit ka pasur protagoniste kryesore, këngëtaren e famshme Nicole Scherzinger që shkëlqeu me rolin e saj. Kjo shfaqje gjithmonë është dhënë në teatër, por regjisori i “Les Miserables” mendoi ta ... Lexo »

Korrik 20, 2019


12 Korrik, 2019

Gjashtë Avengers ndër aktorët më të paguar

Ndërsa “Avengers: Endgame” synon të kalojë “Avatar” në arkëtime, duke i mbetur dhe rreth 15 milionë dollarë, “Forbes” publikoi listën e aktorëve më të paguar në Hollywood. Prania e yjeve të “Marvel Cinematic Universe” është tepër e dukshme. Gjashtë Avengers ... Lexo »

Korrik 12, 2019