Header

Revista prestigjioze “Forbes” publikon listën e aktorëve më të paguar për vitin 2023!

Lista e 10 aktorëve më të paguar të Hollivudit për vitin 2023 është zbuluar dhe përmban emra mjaft të njohur si Adam Sandler, Margot Robbie dhe Leonardo DiCaprio.

Forbes publikoi vlerësimin e tij zyrtar si për të ardhurat e secilit aktor vitin e kaluar, ashtu edhe për pagën e tyre bruto. Duke bërë këtë, gazeta zbuloi se lista është ende shumë e dominuar nga meshkujt.

Për më tepër, 10 aktorët së bashku fituan gati gjysmë miliardë dollarë, duke arritur në 449 milionë dollarë në total.

Ndërkaq, njihuni me listën e aktorëve të tjerë që janë renditur në listën e Forbes si më të paguarit për vitin 2023:

1.Adam Sandler/73 milionë dollarë
2.Margot Robbie.59 milionë dollarë
3.Tom Cruise/45 milionë dollarë
4.Ryan Gosling/43 milionë dollarë
5.Matt Damon/43 milionë dollarë
6.Jennifer Aniston/42 milionë dollarë
7.Leonardo DiCaprio/41 milion dollarë
8.Jason Statham/41 milion dollarë
9.Ben Affleck/38 milionë dollarë
10.Denzel Washington/24 milionë dollarë

Film Updates on X: "Highest paid actors of 2023: 1. Adam Sandler $73M 2. Margot  Robbie $59M 3. Tom Cruise $45M 4. Ryan Gosling $43M 4. Matt Damon $43M 6.  Jennifer Aniston

You may also like ...