Filma
11 Maj, 2019

“Parabellum”, elozhe për John Wick

Embargoja e recesioneve për kapitullin 3 të “John Wick” ka përfunduar dhe me sa duket filmi është vlerësuar shumë, aq sa të marrë 97% dhe certifikimin si “Fresh” në “Rotten Tomatoes”. Pati elozhe jo vetëm për filmin, por edhe ... Lexo »

Maj 11, 2019

2 Maj, 2019

Filmi për Elvis Presley do xhirohet në Australi

Queensland do presë prodhimin e një filmi të ri të Baz Luhrmann bazuar në jetën e Elvis Presley. Regjisori australian u takua me kryeministren Annastacia Palaszczuk në Londër muajin e kaluar për të siguruar lejen për realizimin e filmit. Produksioni do ... Lexo »

Maj 02, 2019