Filma
8 Mars, 2019

“Avengers: Endgame”, zbulohet pamja e heronjve

Falë një fotoje të një kopertine të një reviste të dedikuar këtij filmi, zbulojmë edhe kostumet e heronjve në “Avengers: Endgame”. Kopertina, e shpërndarë nga “Forbidden Planet”, tregon të mbijetuarit Iron Man, Captain America, Captain Marvel, Nebula, Thor, Ant-Man, ... Lexo »

Mars 08, 2019

7 Mars, 2019

Zbulohet premiera e “Maleficent 2”

Angelina Jolie do të rikthehet në filmin “Maleficent 2” dhe tani mësohet se premierën do ta ketë me 18 tetor të këtij viti dhe jo më në vitin 2020. “Maleficent” doli në vitin 2014, ku Angelina Jolie ishte protagoniste si ... Lexo »

Mars 07, 2019