Header

Publikohet traileri i “F1”, filmi i shumëpritur me protagonist Brad Pitt

Është publikuar traileri i parë i filmit të shumëpërfolur “F1” , me protagonist Brad Pitt .

Videoja hapet me muzikën e këngës legjendare të Queen ‘We Will Rock You’ dhe në pamje mund të shikoni një montazh të shpejtë të pistave të motorsportit.

Filmi është prodhuar nga Apple Original Film. Ky është një prodhim i madh, me raporte se buxheti ka kaluar 300 milionë dollarë.

Xhirimet janë zhvilluar gjatë pushimeve ndërmjet garave të ndryshme të “Formula 1” dhe një rol të rëndësishëm në këtë film ka luajtur edhe piloti Luis Hamilton i cili aspiron që ky film të jetë projekti më i miri i realizuar ndonjëherë për garat e Formula 1.

Ai vetë ka është përfshirë në shumë aspekte të filmit, duke përfshirë edhe shkrimin e skenarit.

“F1” del në kinema  në qershor 2025.

You may also like ...