Lajme

6 Dhjetor, 2018

Tarifat e Arsimit, protesta masivizohet

Ditën e sotme në Tiranë vijoi protesta e studentëve për uljen e tarifave dhe vendimit për tarifat shtesë të çdo provimi të ngelur. Studentët u mblodhën në fakultetet përkatëse për të vijuar marshimin drejt ministrisë së arsimit. Protesta sot ... Lexo »

Dhjetor 06, 2018