Kuriozitete


5 Qershor, 2018

Shitet për 7 mln euro piktura e Van Gogh

Për 7 milionë euro është shitur në një ankand të Francës një peizazh i hershëm i Vincent van Goghut, piktorit të madh që luftoi përgjatë të gjithë jetës së tij me lënien në errësirë dhe mosvlerësimin. “Riparueset e rrjetave në ... Lexo »

Qershor 05, 2018