LifeStyle
8 Qershor, 2017

Miqtë, më të rëndësishëm se familja

Lidhjet e forta familjare dhe të miqësisë janë parë gjithmonë si burim lumturie, por, sipas një studimi të ri, miqtë mund të jenë më të rëndësishëm edhe se vetë familja. Studiues të Universitetit Shtetëror të Miçiganit kanë zbuluar se, sa ... Lexo »

Qershor 08, 2017