Header

5 ide tatuazhesh që përfaqësojnë shëndetin mendor

Shërimi i plagëve emocionale përmes artit dhe kanaleve krijuese ka qenë i dobishëm për shumë njerëz.

Dëshira jonë për të përdorur artin si një pasqyrim i një triumfi apo transformimi personal ka ekzistuar para shumë kohësh.

Tatuazhi në vetvete është një mjet terapeutik për disa.Përtej sipërfaqes, një tatuazh mund të jetë një rrugëdalje për të ndihmuar në rikuperimin e dikujt nëpërmjet kujtesave vizuale të përditshme dhe për t’i ndihmuar ata të bëhen një avokat për të promovuar ndërgjegjësimin për shëndetin mendor.

13 ide për përkujtimin të një udhëtimi të shëndetit mendor përmes tatuazheve domethënëse.

Qëndro i qetë

Çdo tattoo në dorën tuaj shërben si një kujtesë për t’u kthyer në bazat dhe thjesht të ndaloni të qetësoheni.

Fluturat

Fluturat shpesh përfaqësojnë një rritje dhe transformim natyror, duke filluar jetën si një vemje, më pas duke u zhvilluar në një insekt të gjallë, shumëngjyrësh me fuqinë dhe lirinë për të fluturuar. Kjo na tregon se ne gjithmonë kemi aftësinë të ndryshojmë dhe të evoluojmë në diçka më të madhe.

Ngjit everestin

Një nga zhgënjimet më të zakonshme kur përballeni me një sëmundje mendore është ndjenja se betejat janë të pakalueshme.

Ngrihu

Tema e shëndetit mendor po bëhet gjithnjë e më pak tabu, nuk është si dikur, dhe brezi ynë është shumë më i hapur për të ndarë betejat tona me njëri-tjetrin sepse gjejmë kaq shumë rehati në në komunitet.

Lule dhe qëndrueshmëri

Përtej sipërfaqes, një tatuazh mund të jetë një rrugëdalje për të ndihmuar në rikuperimin e dikujt nëpërmjet kujtesave vizuale të përditshme dhe për t’i ndihmuar ata të bëhen një avokat për të promovuar ndërgjegjësimin për shëndetin mendor.

You may also like ...