LifeStyle24 Nëntor, 2017

Meshkujt pa flokë janë më inteligjentë

Në ka një gjë të vërtetë në jetë, është se nuk mungojnë njerëzit e suksesshëm pa flokë. Të paktën sipas një studimi, nuk është rastësi. Mbi tre studime të kryera nga Albert E. Mannes, 59 pjesëmarrësve u janë treguar fotot ... Lexo »

Nëntor 24, 2017
16 Nëntor, 2017

Zbulohet thesari mesjetar

Një thesar i madh është zbuluar gjatë një gërimi në Abbey të Cluny. Gjatë gërmimeve në një ndërtetsë të vjetër janë gjetur 2.200 monedha argjendi, 21 florinj, 1 unazë floriri me vulë dhe objekte të tjera argjendi. Thesari mesjetar i ... Lexo »

Nëntor 16, 20178 Nëntor, 2017

Balenciaga preferohet më shumë se Gucci

Brendi spanjoll i modës, Balenciaga, është emëruar si brendi më i kërkuar në modë, duke u ngjitur dy pozita më lartë në listë. Një analizë e thellë prej 4.5 milionë të dhënash, përfshirë shitjen, kërkimet dhe perceptimin e konsumatorit, pesë ... Lexo »

Nëntor 08, 2017