LifeStyle


11 Prill, 2017

Sonte do të shohim Hënën Rozë

Në datën 11 prill, Hëna do të jetë e plotë dhe emërtohet Hëna Rozë. Në të vërtetë, ngjyra e Hënës, e cila do të shkëlqejë më shumë sesa zakonisht duke qenë e plotë, nuk do të ndryshojë, por emërtimi i ... Lexo »

Prill 11, 2017