Header

Sa kushtoi realizimi i filmit Barbie?

Filmi Barbie është filmi i parë i suksesshëm në studio i Great Gerwig, por filmi i madh rozë nuk kushtoi shumë në krahasim me suksesin e pritur.

Barbie sjell në jetë lodrën ikonë dhe e ndjek atë dhe Kenin në aventurën e tyre në botën reale dhe krizën e mundshme ekzistenciale të Barbie.

Buxheti i filmit Barbie thuhet se është 145 milion dollarë

Nuk është punë e vogël të krijosh tërësinë e Barbie Land, duke përfshirë shtëpinë ikonike të ëndrrave të Barbie, dhe ta lyesh të gjitha në rozë. Buxheti i raportuar i prodhimit për Barbie të Warner Bros është 145 milionë dollarë, ka zbuluar Greta Gerwig në një intervistë për New York Times. Buxheti fillestar i përfolur ishte 100 milionë dollarë, kështu që rritja po e vendos atë në fundin më të lartë të prodhimeve të Hollivudit. Me aktorë të tillë si A-lista, nuk është çudi që buxheti është në nivelin më të lartë, por rivali i arkëtarit të Barbie ka një ansambël të ngjashëm me listën A, megjithatë Oppenheimer ka një buxhet shumë më të ulët.

Kasti nuk është i vetmi shpenzim i madh i filmit Barbie. Një sasi e madhe kujdesi dhe detajesh iu kushtuan përsosjes së Barbie Land. Aq shumë bojë rozë u përdor në grupin Barbie sa raportet thonë se shkaktoi një mungesë ndërkombëtare, gjë që i jep më shumë arsyetim buxhetit të lartë të prodhimit. Greta Gerwig ka një filmografi fantastike dhe detaji që shkon në perfeksionimin e filmave të saj ka vazhduar edhe në filmin Barbie. Trashëgimia e filmit të Mattel dhe vetë reputacioni i Gerwig-ut si një shkrimtar dhe regjisor i suksesshëm i studios mbështeten tek Barbie, kështu që ka kuptim që ata janë të gatshëm të kenë një buxhet të lartë për të përsosur Barbie.

You may also like ...