Header

29 raste të reja brenda 24 orëve

Ka shkruar në 663 numri i të prekurve me koronavirus në vendin tonë. Mësohet se brenda 24 orëve kanë rezultuar pozitivë 29 persona. Rovena Daja, specialiste pranë Institutit të Shëndetit Publik deklaroi se 20 prej rasteve të reja janë në Tiranë, nga të cilat 13 i përkasin një vatre në një institucion të vuajtjes së dënimit, ku po vijon hetimi epidemiologjik, pas zbulimit të rastit të parë.

7 raste pozitivë janë në Krujë dhe 2 raste në Shkodër, nderkohe, nje prej rasteve pozitive eshte nje personel mjekesor.

You may also like ...