Header

Ekuador/ Në transmetim drejtpërdrejt, persona të armatosur sulmojnë studion televizive

Disa persona të armatosur sulmuan një studio televizive në Ekuador dhe kërcënuan stafin. Transmetimi i drejtpërdrejtë nga stacioni TC në qytetin e Guayaquil u ndërpre të martën nga një grup i armatosur.

Stafi u detyrua të zbriste përpara se transmetimi i drejtpërdrejtë të ndërpritej. Më pas ata u larguan nga studiot e TC, ndërsa policia u pa duke hyrë brenda rreth 30 minuta pas terrorit që u shkaktua.

Forca kombëtare e policisë tha në një përditësim në X, se stafi ishte evakuar nga studio. Një gjendje e jashtëzakonshme 60-ditore filloi në Ekuador të hënën pasi një udhëheqës bande u zhduk nga qelia.

You may also like ...