Header

Finalizohet divorci i Jason Momoa dhe Lisa Bonet

Jason Momoa dhe Lisa Bonet vendosën për divorc në të njëjtën ditë që ajo bëri kërkesë për t’i dhënë fund martesës së tyre 18-vjeçare.

Aktorja tha në një gjykatë në Los Angeles të hënën se ajo dhe ylli i “Aquaman” kishin arritur një marrëveshje në lidhje me të drejtat e tyre pronësore dhe martesore, sipas dokumenteve të siguruara nga Page Six.

“Palët kanë një marrëveshje me shkrim që do t’i dorëzohet gjykatës, ose një marrëveshje për nxjerrjen e një vendimi do t’i dorëzohet gjykatës”, thuhet në dokumente.

Divorci quhet “i pakontestueshëm”, që do të thotë se asnjëra palë nuk ka ndërmend ta kundërshtojë atë në gjykatë.

Siç është raportuar më parë, Bonet, 56 vjeç, bëri kërkesë për divorc nga Momoa, 44 vjeç, më herët të hënën, pothuajse saktësisht dy vjet pasi njoftuan ndarjen e tyre.

Aktorja kërkoi që të ndajnë me aktorin kujdestarinë e përbashkët fizike dhe ligjore të dy fëmijëve të tyre, Lola, 16 vjeç dhe Nakoa-Wolf, 15 vjeç. Ajo gjithashtu renditi datën e ndarjes si 7 tetor 2020, pothuajse 18 muaj para se të zbulonin publikisht se nuk ishin më bashkë.

You may also like ...