Header

Lindsay Lohan flet për vazhdimin e “Mean Girls”

Një kast aktorësh vetëm me vajza të filmit të ri ‘Mean Girls’ u shfaqën në premierën botërore në New York ku mori pjesë edhe aktorja e njohur Lindsay Lohan, e cila ishte pjesë e kastit të filmit hit në vitin 2004.

Të hënën, aktorja doli për të marrë pjesë në premierën e filmit të ardhshëm Mean Girls dhe i tha Rachel Smith të ET se çfarë do të thotë të jesh pjesë e një historie të tillë ikonike.

“I ka qëndruar provës së kohës. Ndihem shumë mirënjohëse. Mean Girls me të vërtetë hapën dyert për shumë gjëra që ndodhin në shkolla. Mendoj se është gjithashtu një film shumë argëtues, kështu që është me të vërtetë një bekim”, tha ajo për filmin e vitit 2004.

Lohan ishte dokard për përsëritjen e re të historisë, duke pozuar në tapetin e kuq me producentët Lorne Michaels dhe Tina Fey, kjo e fundit nga të cilat shkroi edhe skenarin, si dhe muzikalin Mean Girls Broadway.

Shkrimtarja, producentja dhe aktorja Tina Fey po sjell në ekranin e madh përshtatjen muzikore të Broadway 2018 të filmit hit të vitit 2004. Fey tha se e kuptoi që filmi kishte një ndikim të fortë në kulturën amerikane një dekadë më parë.

Vazhdimi i “Mean Girls” do të dalë në kinema më 12 janar

You may also like ...