Header

Shuhet Berlusconi! Në kullën e Mediaset shkruhet mesazhi: Mirupafshim dhe faleminderit Silvio

A giant tank-you poster is set up at the Mediaset media conglomerate headquarters in Cologno Monzese, near Milan after media mogul and former Italian Premier Silvio Berlusconi died in Milan, Monday June 12, 2023. Silvio Berlusconi, the boastful billionaire media mogul who was Italy's longest-serving premier despite scandals over his sex-fueled parties and allegations of corruption, died Monday, according to Italian media. He was 86. Italian writing in Italian reads: "All Mediaset embraces the founder Silvio Berlusconi with love and infinite gratitude". (AP Photo/Luca Bruno)

Qeveria ka shpallur ditë zie ditën e mërkurë kur dhe do të mbahet ceremonia mortore shtetërore për Silvio Berlusconin. Ndërkohë prej sot flamujt do të ulen në gjysmë shtizë në të gjitha godinat shtetërore, ambasadat por dhe konsullatat

Ndërkohë në kullën e Mediaset të cilën ai vetë e themeloi shkruhet mesazhi: Ciao Papà” e “Grazie Silvio” (Mirupafshim dhe faleminderit). Mesazhet kanë zëvendësuar logot e Mediaset. Shumë qytetarë kanë mbërritur në godinat e Mediaset për të shprehur mesazhet e ngushëllimit.

You may also like ...