Header

“Pse duhet të të dua?”/ A po lind diçka mes Albanos dhe Baby G?

Një histori dashurie po lind në “Ferma VIP”.

Albano Bogdo dhe këngëtarja Baby G i kanë shprehur dashurinë njëri-tjetrit. Aktori gjatë një bisede me këngëtaren i tregoi ndjenjat që kishte ndaj saj duke u shprehur se kishte vëzhguar çdo lëvizje të saj në Ferma Vip.

Pjesë nga biseda:

Albano: Pse më urren?

Baby G: Do të të urrej.

Albano: Çfarë bëra unë?

Baby G: Sado për të qeshur që mund të të duket, nuk është aspak për të qeshur.

Albano: Jo, jo. Çfarë bëra unë?

Baby G: Pse po flet në këtë mënyrë, nuk më pëlqen mënyra sesi po më flet.

Albano: Por çfarë bëra?

Baby G: Asgjë!

Albano: Por përse do të më urresh?

Baby G: Pse mos të të urrej? Çfarë ke bërë ti për mua që unë të të dua ty?

Albano: Thuaje!

Baby G: Të thashë, bëj çfarë ndjen, por ajo që ti ndjen… Më injoron mua, më jep sinjale të përziera dhe nuk më pëlqen kjo gjë.

Albano: Jo fare, nuk po të injoroj. Kam qenë duke të të parë ty gjatë gjithë ditës.

You may also like ...