Header

Përndjekësi i Taylor Swift u pa afër shtëpisë së saj mbi 30 herë, prokurorët zbulojnë detaje shqetësuese

Në një paraqitje të fundit në gjykatë, përndjekësi i Taylor Swift, David Crowe, u përball me akuza shqetësuese nga prokurorët, duke përfshirë pretendimet se ai ishte parë rreth shtëpisë së yllit të popit në Tribeca mbi 30 herë në dy muajt e fundit.

Crowe, i cili u arrestua dy herë brenda tre ditëve pas raportimeve se ai përgjonte rreth rezidencës së Swift-it në NYC, u akuzua për ndjekje në shkallën e 4-të dhe ngacmim në shkallën 1 dhe 2. Gjatë procesit gjyqësor, prokurorët paraqitën një ankesë duke pretenduar se Crowe ishte parë vazhdimisht pranë shtëpisë së Taylor Swift.

Sipas zyrtarëve të zbatimit të ligjit, paraqitjet e shumta të Crowe pranë rezidencës së Swift ngritën shqetësime. Në disa raste, ai thuhet se kërkoi të fliste me Taylor, duke çuar në akuzën e ndjekjes.

Megjithë arrestimet e tij të përsëritura, Crowe nuk u përpoq të depërtonte në kompleksin prej 50 milionë dollarësh të këngëtares, por u pa duke u endur jashtë.

Crowe është liruar nga paraburgimi dhe prokurorët kërkojnë lirim të mbikëqyrur në kushte të rrepta. Po ashtu, është lëshuar një urdhër mbrojtjeje, që e pengon atë të përpiqet të kontaktojë Taylor Swift.

Ky incident nuk është i pari që përfshin vëmendjen e padëshiruar rreth pronës së Swift. Pavarësisht sfidave me të cilat është përballur, këngëtarja ende nuk ka bërë deklarata publike në lidhje me incidentet e përndjekjes.

 

You may also like ...