TechBlitz


22 Gusht, 2017

Volkswagen sjell mikrobusat elektrike

Volkswagen ka konfirmuar se do të risjellë mirkobusat e tij klasik por në një version të ri, atë elektrik. Motorët e benzinave janë shkëmbyer me motorin e gjelbër eletrik dhe një mori pajisjesh elekrike të teknologjisë hi-tech. Mirkobusi ka pedalë ... Lexo »

Gusht 22, 2017
1 Korrik, 2017

NASA ka dërguar fëmijë-skllevër në Mars?!

NASA u detyrua edhe njëherë tjetër që të dalë me një deklaratë për të mohuar njërën nga teoritë konspirative, ndoshta më mizorja në qarkullim. Bëhet fjalë për zërat dhe artikujt që qarkullonin nëpër forumet dhe rrjetet sociale, kryesisht ato që ... Lexo »

Korrik 01, 2017


28 Qershor, 2017

Si u shpik iPhone

Iphone, për pak mund të mos kishte ekzistuar fare. Krijimi i versionit original të tij ka qenë një sipërmarrje e rrethuar nga një fshehtësi, që mbërrinte deri në paranojë. Kur “smartphone” i “Apple” doli në shitje 29 qershorin e vitit ... Lexo »

Qershor 28, 2017