TechBlitz

11 Maj, 2016

Risia e fundit nga WhatsApp

Aplikacioni pronë e Facebook për shkëmbimin e mesazheve, Whatsapp ka sjell një risi në këtë platformë. Whatsapp ka lëshuar aplikacionin për desktop i cili pasqyron mesazhet dhe komunikimet të cilat i bëni në pajisjen tuaj mobile. Aplikacioni i ri do ... Lexo »

Maj 11, 2016


24 Mars, 2016

Prezantohet Audi i ri në Nju Jork

Me një stil më ndryshe se paraardhësi i tij, gjenerata e dytë e Audi R8 Spyder festoi premierën botërore në Nju Jork. Vetura e re e stilit kabriolet ka një motor me 532 kuaj-fuqi dhe 398 çifteve rrotulluese, që e ... Lexo »

Mars 24, 2016
19 Mars, 2016

Ja ndryshimet që do të sjellë Facebook

Facebook sjell një tjetër ndryshim, por ky lajm nuk do të bëjë të lumtur fansat e futbollit. Bëhet fjalë për korniza të ndryshme që mund t’i vendosni në foton e profilit, njësoj siç bënë shumë përdorues pas sulmit terrorist të ... Lexo »

Mars 19, 2016