LifeStyle

10 Prill, 2019

Zbulimi: ADN-ja përcakton bukurinë e një personi

Sekreti i bukurisë është i ‘fshehur’ në ADN-në tonë dhe mund të deshifrohet madje. Kështu thotë një grup i kërkuesve amerikanë të Universitetit Wiskonsin-Madison, të cilët kanë gjetur disa gjene që lidhen me terheqjen fizike të fytyrave të ndryshme. Sipas një ... Lexo »

Prill 10, 201930 Mars, 2019

Gjyshja sjell në jetë fëmijën e vajzës

Gjyshja 55-vjeçare ka sjellë në jetë mbesën e saj duke përdorur fertilizimin in-vitro, pasi vajza e saj ishte e diagnostikuar me sindromën Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser, e nuk mund të lindte fëmijë. Vajza e saj, 31-vjeçarja Tracey Smith zgjodhi nënën e saj si ... Lexo »

Mars 30, 2019