Header

5 aeroportet më stresuese të Evropës

Si shumë festa të tjera, Pashkët janë një nga periudhat më të ngarkuara të vitit në aeroportet në mbarë botën. Meqenëse trafiku i përgjithshëm i pasagjerëve rritet gjatë pushimeve, kompanitë ajrore shpesh përballen me një rritje të kërkesës për pasagjerë, e cila mund të rezultojë në anulime ose vonesa të fluturimeve, raporton “SchengenVisaInfo”.

Për të shmangur këto probleme dhe për të shijuar një përvojë pa stres gjatë udhëtimeve me pushime, rekomandohet të shmangni aeroportet më të mbushura me njerëz.

Udhëtarët që përgatiten për udhëtimet e festave të Pashkëve mund ta kenë të rëndësishme që një renditje e fundit nga “VisaGuide.World” ka zbuluar aeroportet më stresuese në botë.

Për më tepër, pesë aeroporte evropiane u renditën në dhjetëshen e parë të kësaj liste. Dy prej tyre ndodhen në Mbretërinë e Bashkuar, një në Turqi, një në Gjermani dhe e fundit në Itali.

Më konkretisht, pesë nga aeroportet më stresuese të Evropës për të udhëtuar janë si më poshtë:

-Aeroporti Gatwick i Londrës, Mbretëri e Bashkuar

-Aeroporti i Stambollit, Turqi

-Aeroporti i Mynihut, Gjermani

-Aeroporti Heathrow, Mbretëri e Bashkuar

-Aeroporti Ndërkombëtar Fiumicino, Itali.

You may also like ...