LifeStyle

14 Shtator, 2018

“Air Albania” nis fluturimet këtë fundjavë

“Air Albania”, kompania e parë ajrore shiptare, ku aksioner është edhe shteti shqiptar, do të nisë fluturimet këtë fundjavë. Destinacioni i parë i saj është linja Tiranë-Stamboll-Tiranë dhe fluturimet do të nisin ditën e shtunë. Këtë pasdite, avioni Airbus 319, ... Lexo »

Shtator 14, 2018
10 Shtator, 2018

E dini që në Kolumbi ka “Albania”?!

Mund t’ju duket e habitshme, por në Kolumbi janë dy provinca që mbajnë emrin “Albania”. Me një distancë prej 1600 km nga njëra- tjetra ato ndodhen në veri dhe jug të të Kolumbisë. “Albania” në veri të vendit, më parë ... Lexo »

Shtator 10, 201818 Korrik, 2018

Kalaja e Tiranës kthehet në zonë pedonale

Një tjetër hapësirë në funksion të turistëve vendas e të huaj pritet t’i shtohet kryeqytetit pas sheshit “Skënderbej” dhe Pazarit të ri. Kalaja e vjetër e Tiranës është hapësira më e re pedonale që do t’i kthehet qytetarëve së saj ... Lexo »

Korrik 18, 2018