Header

Tom Brady nuk do të kalojë ditëlindjen me Irina Shayk

Tom Brady dhe Irina Shayk, çifti i përfolur, janë parë shpesh bashkë së fundmi. Megjithatë, ata nuk do të festojnë së bashku ditëlindjen e legjendës së NFL.

You may also like ...