Header

Rita Ora tregon frikën më të madhe që kishte kur familja e saj u zhvendos në Mbretërinë e Bashkuar!

Rita Ora ka pozuar së fundmi për kopertinën e revistës “Glamour”. Këngëtarja shqiptare me famë botërore ka dhënë gjithashtu edhe një intervistë, ku ka folur për të kaluarën e saj të vështirë.

Rita ka rrëfyer kohën kur familja e saj u zhvendos nga Kosova në Mbretërinë e Bashkuar, gjatë trazirave ballkanike.

“Dëshira e pangopshme e Ritës për sukses, thotë ajo, vjen nga frika për t’u rikthyer në jetën e saj, para suksesit dhe mbart peshën e përgjegjësisë për familjen e saj,”, shkruan revista “Glamour”.

“Prindërit e mi nuk më kanë bërë kurrë presion; Fëmijëria ime ishte e lumtur dhe e mrekullueshme”, tha fillimisht Rita.

Nevoja dërrmuese për të arritur dhe mbrojtur familjen e saj vjen nga vetja, “Disa njerëz mund të mos e dinë se sa sakrificë kam bërë vetëm për t’u siguruar që të dashurit e mi të jenë mirë”, pranoi Rita.

Rita Ora tregon frikën më të madhe që kishte kur familja e

“Gjithmonë kam pasur presionin e të menduarit: ‘Nëse nuk ia dal, atëherë a do të kthehemi nga kemi ardhur?

Nuk e di se çfarë është ajo ndjenjë, sepse në fakt nuk jam rritur kurrë në Kosovë dhe jeta para luftës ishte menduar të ishte e mirë. Jam rritur në Londër. Pra, është pothuajse si të kesh frikë nga diçka që nuk është në të vërtetë atje”, shtoi Rita.

Kujtojmë që këngëtarja së fundmi pati një paraqitje të mrekullueshme në ‘Eurovision 2023’, ku performoi në natën e parë gjysmëfinale si e ftuar speciale.

You may also like ...