Header

Një koncert apo një këngë së shpejti mes Luanës dhe Luizit?

Epo, kurrë mos thuaj kurrë! Për ata që nuk e dinë, Luizi ka performuar në një koncert të fundit këngën e Luanës me Bujar Qamilin, “M’i dhe flakë mallit tim”. Dhe në një moment ai thotë se “Nuk kam ardhur me Luanës. Se mos prisni të vijë Luana.”

Kjo video nuk ka shpëtuar pa u parë nga moderatorja e cila e ka ripostuar në Instagramin e saj. “Herën tjetër, fenomen Lui”- shkruan ajo.

Teksa Luizi i është përgjigjur duke thënë “Kurrë mos thuaj kurrë.”

Së shpejti Luizi do sjellë një bashkëpunim me Getoar Selimin, kështu që mund të presim një surprizë edhe nga ai e Luana.

You may also like ...