Header

Johnny Depp flet për mosmarrëveshjen ligjore me Amber Heard: Ndihesha sikur arrita fundin

Pasi fitoi gjyqin për shpifje kundër ish-bashkëshortes së tij, Amber Heard, Johnny Depp u kthye në Hollywood dhe dha një intervistë, në të cilën foli për ndjenjat e tij sot.

Me rastin e ditëlindjes së tij të 60-të, fotografi Gregg Williams ndau një video të aktorit hollivudian duke folur në Kanë për përjashtimin që përjetoi nga Hollywoodi mes betejës ligjore me Heard.

“Në fillimin e kësaj periudhe të vështirë, u ndjeva sikur kisha arritur në fund. Mund të biesh në fund, por nëse je me fat që të gjesh dritën, atëherë e di se do të ngrihesh përsëri, do të jesh mirë”, shtoi ai.

Siç ka shpjeguar më pas, gjyqi mund të ketë qenë një kohë shumë e vështirë për të, pasi të gjithë ishin “kundër”, por ai arriti të nxjerrë një mësim prej tij. Ai gjithashtu theksoi se nuk ka ndjerë kurrë “urrejtje” për askënd. As për ish-gruan e tij.

“Kishte shumë gjëra që po ndodhnin, por ju e dini, duke kaluar nëpër të gjitha ato pika shiu, mësoni aq shumë saqë edhe ideja e hidhërimit ose urrejtjes ose ndonjë gjë tjetër duket shumë e largët,” vuri në dukje ai.

Pak ditë më parë, Amber Heard pagoi dëmshpërblimin prej 1 milion që iu kërkua t’i jepte Johnny Depp-it, pas humbjes së saj në gjyq.

Siç raportohet nga TMZ, kompania e sigurimeve të Heard depozitoi paratë me aktorin dhe ai nga ana e tij do të dhurojë 200,000 dollarë për pesë institucione jofitimprurëse.

Avokatët në gjyq kaluan gjashtë javë duke dëgjuar argumente nga të dyja palët dhe dëshmitë e dëshmitarëve përpara se të arrinin përfundimisht një vendim për lirimin e Depp dhe për t’i dhënë atij 15 milionë euro. Ata gjithashtu i dhanë Heard dy milionë euro dëmshpërblim për deklaratat e ish-avokatit të aktorit për Daily Mail.

Megjithatë, të dyja palët përfundimisht ranë dakord që Heard do t’i paguante ish-bashkëshortit të saj 1 milion dollarë dëmshpërblim për prishjen e imazhit të tij.

You may also like ...