Header

Inteligjenca Artificiale tregon se si mund të dukeshin fëmijët e 11 ish-çifteve të famshëm

Krijimi i imazheve duke përdorur Inteligjencën Artificiale është bërë gjithnjë e më popullor vitet e fundit, me aftësinë për të gjeneruar imazhe reale që mund të jenë të vështira për t’u dalluar nga fotografitë reale. Një fushë ku është aplikuar kjo teknologji është krijimi i imazheve të personazheve të famshëm. Me ndihmën e tij, ne u përpoqëm të imagjinonim se si do të dukeshin fëmijët e famshëm nëse nuk do ta përfundonin kurrë historinë e tyre të dashurisë.

 Jennifer Aniston dhe Brad Pitt

Selena Gomez dhe Justin Bieber

Emma Stone dhe Andrew Garfield

 Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth

Kristen Stewart dhe Robert Pattinson

 Rachel McAdams dhe Ryan Gosling

Britney Spears dhe Justin Timberlake

Blake Lively dhe Penn Badgley

Taylor Swift dhe Tom Hiddleston

Ariana Grande dhe Pete Davidson

Olivia Wilde dhe Harry Styles

You may also like ...