Header

Dezifektues falas në Francë

Kompanitë që bëjnë zakonisht parfume dhe kremra po punojnë që të prodhojnë sa më shumë xhel dezifektantë që njerëzit ti përdorin për tu mbrojtur nga pandemia e koronavirusit.

Firma gjigante me bazë në Francë, Louis Vuitton ka njoftuar se do të përdorë kompanitë e kozmetikës për të krijuar xhel desifektantë.

Ndërsa kompania në Sh.B.A po përpunon alkoolin që të bëjë sa më shumë produkte dhe t’ia japë njerëzve falas.

LVMH, e cila prodhon aromat për kompani si Christian Dior dhe Louis Vuitton, tha në një deklaratë për shtyp se synon të prodhojë sanitizues dore në fabrikat e saj në Francë për shpërndarje në 39 spitalet në rajon.

Vendimi u mor nga shqetësimi se do të ketë mungesë në Francë, tha kompania. Xheli do të dorëzohet falas tek autoritetet shëndetësore franceze për të luftuar virusin që përhapet duke filluar nga e hëna.

You may also like ...