Header

Cilat janë vendet më të mira dhe më të këqija në avion?

Me afrimin e festave të Pashkëve, gjithnjë e më shumë njerëz zgjodhën të udhëtonin në një destinacion të afërt apo të largët me avion. Por duket se para se të rezervonin vendet e tyre, ata zgjodhën të hidhnin një sy se cilat janë më të mirat brenda një avioni. Edhe meqenëse udhëtimi i radhës nuk është shumë larg, le të shohim se cilat vende mund të zgjidhni dhe cilat janë më mirë të shmangni.

Cilat janë vendet më të mira në aeroplan?

Ato në pjesën e përparme të avionit

janë sediljet më të qeta, por edhe ato që preken më pak nga turbulencat. Përveç këtyre dy elementëve shumë të rëndësishëm, ju keni më shumë hapësirë ??përpara për të hapur këmbët dhe gjithashtu nuk humbisni shumë kohë për të zbritur apo hipur. Së fundi, për shkak se motorët nuk janë shumë afër krahut, ata janë më pak të zhurmshëm.

Sediljet e dritares

Nëse nuk keni problem me lartësitë, përveç faktit që mund të shijoni pamjen, mund të mbështeteni edhe pas dritares për të mbështetur kokën, veçanërisht nëse jeni nga ata njerëz që mund të flini relativisht lehtë në një udhëtim .

Vendet në rresht

Ulëset në korridor zakonisht nuk njihen si të mira, por në rast se ndiheni edhe pak klaustrofobik, ato janë ideale. Mund të ngriheni sa herë të keni nevojë pa i shqetësuar të tjerët dhe gjithashtu nuk ndiheni të mbytur në mes të rreshtit.

Cilat janë vendet më të këqija në aeroplan?

Vendet në pjesën e pasme të avionit

Nëse mundeni, është më mirë të shmangni rreshtat e fundit në avion sepse përveç turbullirave do të ndiheni më fort, do të jeni edhe të fundit që do të merrni ushqimin/pijen.

Ulëset pranë kuzhinës ose tualetit

Për arsye të dukshme dhe veçanërisht nëse vuani nga sëmundja e lëvizjes kur udhëtoni, gjëja e fundit që dëshironi është të keni erëra të pakëndshme.

You may also like ...