Header

Inteligjenca Artificiale rendit 20 njerëzit më të bukur, jeni dakord me përzgjedhjen

Kur bëhet fjalë për bukurinë, të gjithë kemi preferencat tona personale. Por, a jeni kurioz të dini se “ç’mendon” Inteligjenca Artificiale?

ChatGPT krijoi një listë të njerëzve më të bukur, përfshirë burra dhe gra, duke i renditur nga vendi i 20-të te i pari. Nëse jeni kurioz të shihni përzgjedhjen e Inteligjencës Artificiale, klikoni fotogalerinë më poshtë:

20. Tom Hardy
19. Jennifer Lawrence
18. Jason Momoa

17. Emma Watson
16. Brad Pitt
15. Blake Lively

14. Chris Evans
13. Priyanka Chopra
12. Charlize Theron

11. David Beckham
10. Zendaya

9. Ryan Gosling
8. Margot Robbie
7. Michael B. Jordan

6. Angelina Jolie
5. Henry Cavill

4. Gal Gadot
3. Idris Elba
2. Scarlett Johansson
1. Chris Hemsworth

You may also like ...