Header

Bebe Rexha dhe David Guetta do të performojnë në eventin e rëndësishëm!

Bebe Rexha dhe David Guetta do të performojnë në Billboard Music Awards 2023. Ata janë interpretuesit e dytë të BBMA që shpallen, pas Peso Pluma.

Shfaqjet dhe çmimet do të shpërndahen nëpër kanalet sociale BBMA dhe Billboard, si dhe përmes BBMAs.watch, të dielën, më 19 nëntor.

Rexha dhe Guetta do të performojnë hitin e tyre global “I’m Good (Blue)” dhe vazhdimin e tyre “One in a Million”.

“I’m Good (Blue)” është një finalist për tre BBMA – bashkëpunimi më i mirë, kënga më e mirë globale e Billboard  dhe kënga kryesore e kërcimit/elektronike.Përveç kësaj, Guetta është një finalist për dy çmime më vete: dance/artist elektronik dhe një hyrje e dytë për këngën më të mirë të kërcimit/elektronike – “Baby Don’t Hurt Me”, një bashkëpunim me Anne-Marie dhe Coi Leray.

You may also like ...