Header

Princi William shpallet mashkulli tullac më i bukur në botë

Princi William është shpallur mashkulli më seksi në botë, sipas një studimi të një agjencie marketingu.

Hulumtimi u përqendrua në numrin e kërkimeve dhe pavarësisht se konsiderohej si një zemërthyes në rininë e tij, Princi William ende mban titullin si mashkulli më seksi, me 37,000 admirues në mbarë botën.

Studimi përdori faktorë si raporti i artë i afërsisë së fytyrës, faktori i shkëlqimit të kokës, tërheqja e zërit, lartësia dhe interesi global i kërkimit për të krijuar një renditje të re të meshkujve tullac më seksi në botë.

 

Prince William named 'World's Sexiest Bald Man', social media outraged

You may also like ...