Header

Jamie Fox në telashe, akuzohet për ngacmim seksual

Aktori dhe këngëtari amerikan, Jamie Foxx, sipas gazetës amerikane “TMZ”, akuzohet se ka sulmuar seksualisht një grua në vitin 2015.

Gruaja, e cilësuar në dokumentet e gjykatës si Jane Doe, tha se Foxx e sulmoi atë në restorantin “Catch” në New York, dhe pret një dëmshpërblim.

Nuk është hera e parë që 55-vjeçari akuzohet për sulm seksual, pasi në vitin 2018, një grua pretendoi se ai e goditi me organin gjenital të tij, një pretendim që Foxx e mohoi atë kohë.

You may also like ...