Header

Chiara Ferragni si Joker në kopertinën e L’Espresso

Polemikat që rrotullohen rreth skandalit Ferragni nuk tregojnë shenja zbutjeje, përkundrazi, duket se paraqitja e saj së fundmi në “Che Tempo Che Fa” nuk pati efektin e dëshiruar.

Këtë herë ishte Chiara ajo që ra nën duart ironike të L’espresso. Chiara Ferragni shfaqet e grimuar si Joker në kopertinën e re të L’Espresso.

Një kopertinë mjaft e fortë, e cila në fakt ka shkaktuar edhe reagimin e Fedez. Pavarësisht krizës që ata kanë me njëri-tjetrin, Fedez ende mban anën e gruas së tij, e cila shfaqet në kopertinën e fundit të L’Espresso ku fytyra e saj është grimuar si një klloun dhe bie në sy shkrimi: “Ana e errët e Chiara”.

L’Espresso raporton se biznesmenia ka ndërmarrë veprime ligjore ndaj gazetës: “Sot Chiara Ferragni u ka dhënë një mandat avokatëve të saj që të vlerësojnë çdo lloj veprimi juridik, përfshirë atë për dëmshpërblimin e dëmit pasuror dhe jopasuror, ndaj shoqërisë botuese të revistës javore L’Espresso”.

Revista ka shkaktuar reagime të ndryshme edhe online.

“E shëmtuar dhe ofenduese”, “mos harroni se ajo ka fëmijë dhe familje”, “e turpshme”, “e tmerrshme”, shkruajnë shumë përdorues duke komentuar në Instagram në llogarinë e vetë Espresso. Disa e deklarojnë veten si lexuese besnike, por nuk mund të kursejnë kritikat ndaj gazetës, veçanërisht në një ditë simbolike si 8 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Gruas.

Chiara Ferragni, polemiche sulla copertina dell'Espresso nel giorno della Festa della Donna | Sky TG24

 

 

 

 

You may also like ...